Είμαστε η RedTrain, ένα ταχέως αναπτυσσόμενο Super E-shop,

που δημιουργήθηκε το 2020 από την iLemonstudio πρωτοπόρο στην τεχνολογία iLs2.4 & cM5,

κι ειδικεύεται στο χώρο του εμπορίου προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού, είδη outdoor & εξορμήσεων, είδη πρώτης ανάγκης, είδη ένδυσης & υπόδησης μέχρι κι ανταλλακτικά αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας.

Πιστεύουμε με πάθος στις μεγάλες ευκαιρίες και την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, για το λόγο αυτό δεσμευόμαστε να σάς προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Η ανάγκη για αλλαγή που επιτάσσει η εποχή μας, μάς έδωσε ακόμα ένα κίνητρο να συνεχίζουμε να σάς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με σύγχρονα μέσα, πάντα όμως με κεντρικό γνώμονα το δικό σας συμφέρον.

Επιδιώκουμε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του Επισκέπτη μας, χτίζοντας μια αποτελεσματική κι ειλικρινή σχέση με αμοιβαίο όφελος.

Η iLemon με την ομάδα της σχεδίασε, συντηρεί, ενημερώνει, και προσέχει ένα super e-shop που είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει πληθώρα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η εξειδικευμένη ομάδα της RedTrain προσπαθεί πάντα για να βελτιώνεται και να ακολουθεί τις νέες τάσεις της αγοράς, θέτοντας τις επιθυμίες των επισκεπτών μας στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Μια σχέση εμπιστοσύνης χτίζεται, όταν κυριαρχούν η ασφάλεια, η αλήθεια και η αξιοπιστία. Έτσι, εξαλείφονται ο φόβος της απάτης, του ψέματος και της αμφιβολίας.

Γι’ αυτό και για μας, στην Redtrain, απόλυτη προτεραιότητα έχει, να νιώθουν οι πελάτες μας ασφαλείς και σίγουροι, κάθε φορά που μας επισκέπτονται για την αγορά των προϊόντων τους, χωρίς ίχνος αμφιβολίας ή αμφισβήτησης από μεριάς τους.

Με γνώμονα τον ανθρώπινο παράγοντα και σεβασμό στις ανάγκες σας, αποδεικνύουμε καθημερινά την αξιοπιστία και την ασφάλεια των αγορών σας καθώς και την ποιότητα αλλά και την προέλευση των προϊόντων μας που προορίζονται αποκλειστικά για εσάς.

Με εμάς θα νιώθετε απόλυτα σίγουροι και βέβαιοι!

Γνωρίζουμε πολύ καλά και εκ πείρας, ότι ένας νέος επισκέπτης – υποψήφιος πελάτης που θέλει να αγοράσει ένα ή περισσότερα προϊόντα, έχει συνήθως τις αμφιβολίες του για την αξιοπιστία του site, πόσω μάλλον αν αυτό είναι καινούριο στην αγορά. Είναι πολύ λογικό, φυσικά, αφού έχουν υπάρξει και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ηλεκτρονικές απάτες και fake sites.

Εμείς στη Redtrain, χτίζουμε από την αρχή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ώστε αυτή να παγιωθεί και να γίνει διαχρονική πλέον, όπου ο καθένας από εσάς είναι ξεχωριστός και μοναδικός για εμάς, ώστε κανείς σας να μην αμφιβάλλει για την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη συναλλαγή μεταξύ μας.