Μονωτικά

Για να καλύψετε κάθε ανάγκη μόνωσης, εμπιστευτείτε τώρα τις μεγαλύτερες μάρκες και επιλέξτε τα μονωτικά εκείνα που θα προστατέψουν το σπίτι σας από καιρικές συνθήκες, μούχλα ή υγρασία!

Μια μεγάλη γκάμα από μονωτικά προϊόντα σας περιμένουν να τα αποκτήσετε άμεσα για να μονώσετε το σπίτι σας με ασφάλεια, σιγουριά και πάνω απ’ όλα με την εγγύηση που προσφέρουν!

Χρώματα ειδικών εφαρμογών μόνωσης

Εδώ, οι επαγγελματίες και όχι μόνο, θα βρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται για τη δουλειά τους. Αν έχετε κάποια οπή ή μια ρωγμή σε τοίχο, εξωτερικό ή εσωτερικό ή χρειάζεστε θερμομόνωση στο χώρο σας, τότε θα χρησιμοποιήσετε τα χρώματα ειδικών εφαρμογών μόνωσης που θα καλύψουν κάθε ανάγκη επιδιόρθωσης ή μόνωσης. Επίσης, τα δάπεδα που έχουν φθορά από πολλή χρήση, όπως π.χ. οι πισίνες, χρειάζονται ανάλογα χρώματα εφαρμογών μόνωσης. Προστατέψτε και οπλίστε την κάθε σας επιφάνεια με υψηλής ποιότητας προϊόντα και παρατείνετε τη ζωή τους για πολλά – πολλά χρόνια ακόμη.

Χρώματα στεγανοποίησης

Κάθε χώρος που μπορεί ή έχει ήδη αναπτύξει υγρασία, χρειάζεται να προστατευτεί άμεσα με χρώματα στεγανοποίησης ώστε να αποφευχθούν σοβαρές μελλοντικές φθορές. Εδώ θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά από χρώματα στεγανοποίησης για την ταράτσα, το υπόγειο, το μπάνιο ή την κουζίνα σας, που θα σας σώσει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. 

Επισκευαστικά

Επισκευαστικά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικής αντοχής, από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς, σκυροδέματος και τοιχοποιίας σε τιμές εξαιρετικές, μόνο για εσάς και τις ανάγκες επισκευών σας!

 

Showing 1–300 of 602 results