Χρώματα βαφής
`Ενα τεράστιο χρωματολόγιο και μια μεγάλη γκάμα πλαστικών χρωμάτων βαφής, βρίσκονται εδώ, για εσάς που θέλετε να δώσετε ζωή και χρώμα στο χώρο σας! Ανακαινίστε, πρωτοτυπήστε, παίξτε με χρώματα, αποχρώσεις και συνδυασμούς και γίνετε … ο ζωγράφος μεγάλων επιφανειών!

Χρώματα εσωτερικών χώρων
Άοσμα, μη τοξικά, υδατοδιαλυτά, πανεύκολα στη χρήση, χρώματα για βαφή εσωτερικών χώρων, είναι όλα εδώ, για να δώσετε στυλ σε κάθε σας δωμάτιο. Βάψτε τοίχους αλλά και άλλες επιφάνειες και δημιουργείστε το δικό σας … ουράνιο τόξο!

Χρώματα εξωτερικών χώρων
Εντυπωσιάστε και τραβήξτε τα βλέμματα ενθουσιασμού, ενώ παράλληλα προστατέψτε το εξωτερικό μέρος του κτιρίου σας, με υψηλής ποιότητας χρώματα εξωτερικών χώρων. Μεγάλη ποικιλία σε ακρυλικά χρώματα, ιδανικά για προστασία από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες, στεγανωτικά, που προστατεύουν από τη βροχή, και σιλικονούχα που αποτελούν ασπίδα έναντι της μούχλας και υγρασίας, θα προστατέψουν ενώ παράλληλα θα ομορφύνουν το εξωτερικό του κτιρίου σας, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Πατίνες
Τα χρώματα της γης μέσα από μια vintage ματιά. Βάψτε τα έπιπλά σας, τα φαναράκια σας, τις γλάστρες σας ή όποια άλλη μεταλλική ή ξύλινη επιφάνεια θέλετε, με χρώματα πατίνες και δώστε τους την όψη των παλαιωμένων αντικειμένων με τη νοσταλγία του χρόνου. Τόνοι καφέ, πράσινου, γαλάζιου, προσδίδουν την εικόνα της σκουριάς και οξείδωσης δίνοντάς τους μια κλασική αριστοκρατική προσωπικότητα! Καλές σας δημιουργίες!

Χρώματα Στούκο
Εκεί που το κλασικό συναντά αρμονικά το μοντέρνο! Αν είστε από τους τολμηρούς, επιλέξτε χρώματα στούκο, για να δώσετε στο χώρο σας μια αναγεννησιακή προσωπικότητα! Βάψτε το τζάκι σας, κάποια κολώνα, τη σκάλα ή έναν τοίχο σας σε χρώματα στούκο που γυαλίζουν και κυματίζουν και απολαύστε τη μοναδική τεχνοτροπία που προσφέρει ένα υπερθέαμα!

Showing 1–150 of 469 results