Οικιακά ηλεκτρικά ψυγεία

 

Nathaniel Brackett Wales. Σας λέει κάτι το όνομα; Μην ξύνετε το κεφαλάκι σας να το βρείτε! Θα σας πούμε εμείς.

`Ηταν εκείνος ο νεαρός μηχανικός που γύρω στο 1914 οραματίστηκε πρώτος το απλό ηλεκτρικό ψυγείο, το περίφημο Domelre για χρήση οικιακή. Από τότε έως και σήμερα, η εξέλιξή του είναι τεράστια, η μορφή του και η τεχνολογία του έχoυν αλλάξει κατά πολύ, και πλέον, δεν είναι είδος πολυτελείας, όπως τότε, που μόνο η αμερικανική ελίτ μπορούσε να το αποκτήσει γιατί ήταν πανάκριβο, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ανήκει στα είδη πρώτης ανάγκης και βρίσκεται φυσικά σε κάθε σπίτι.

Ψυγεία σε όλα τα μεγέθη, σε πολλούς και διαφορετικούς τύπους και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είναι ολοκληρωμένα και πλήρη για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και επιθυμία σας.

Αν μένετε μόνος, είστε εργένης ή φοιτήτρια σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει από ένα μίνι ψυγείο έως ένα μονόπορτο ψυγείο συντήρησης. Το μίνι ψυγείο χωράει μετρημένα τρόφιμα και αναψυκτικά – ποτά – γάλατα και διαθέτει μικρή κατάψυξη, αλλά τα διατηρεί φρέσκα, τακτοποιημένα και πληροί τις προϋποθέσεις για τις ανάγκες ενός ή δύο ατόμων. Και πάντα περισσεύει λίγος χώρος για το ταπεράκι της μαμάς ή της χρυσοχέρας γιαγιάς.

Αν είστε ζευγάρι ή συγκατοικείτε, σίγουρα οι ανάγκες διπλασιάζονται, γιατί φυσικά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες διατροφικές προτιμήσεις και συνήθειες! Σίγουρα χρειάζεστε, λοιπόν, ένα δίπορτο ψυγείο για να τα έχετε όλα σε τάξη και να χωράνε τα πάντα που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε έναν ψυγειοκαταψύκτη με τη συντήρηση στο κάτω μέρος και την κατάψυξη στο πάνω, όπου είναι και το πιο σύνηθες εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είτε έναν ψυγειοκαταψύκτη με τη συντήρηση στο πάνω μέρος και τα συρτάρια της ψύξης κάτω. Αυτό ίσως σας βολέψει αρκετά για να μη σκύβετε συνέχεια και να τα έχετε όλα μπροστά στα μάτια σας, μιας και τη συντήρηση χρησιμοποιούμε πολύ πιο συχνά απ’ ό,τι την κατάψυξη. Και οι δύο επιλογές είναι εξαιρετικές, έχουν μεγάλη χωρητικότητα, πολλά ράφια στην πόρτα τους και καλούς αποθηκευτικούς χώρους για φρούτα, λαχανικά, τυροκομικά κ.α.

Αν η οικογένειά σας, ωστόσο, ζωή να ‘χει, αποτελείται από τέσσερα άτομα και πάνω, τότε φαντάζει ιδανικό το ψυγείο ντουλάπα, που μεταξύ μας, ακόμη και μόνος σας να μένετε, ποιος δε θα ήθελε ένα τέτοιο ψυγείο; Ψυγεία με απίστευτη χωρητικότητα και χώρους για το κανένα αγαθό σας, ενώ παρασκευάζουν πάγο, κρύο νερό και μίνι μπαρ.

Για τους λάτρεις του vintage, επίσης, υπάρχει μια κατηγορία με πανέμορφα ψυγεία σε απίθανα χρώματα και ντιζάιν, που είναι αξιολάτρευτα και προσδίδουν μιαν αύρα  άλλης εποχής στην κουζίνα σας.

Είτε είστε vegan, είτε κρεατοφάγος, είτε μένετε μόνος σας είτε όχι, το ηλεκτρικό ψυγείο είναι – εκ των ουκ άνευ –η απαραίτητη ηλεκτρική συσκευή για το σπίτι σας, ώστε να χωρέσει, αποθηκεύσει, διατηρήσει φρέσκα και τακτοποιημένα όλα σας τα αγαθά, μέχρι εσείς να τα καταναλώσετε!

Επιλέξτε το ψυγείο εκείνο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, διαλέξτε ανάμεσα σε άσπρο κλασικό, inox ντιζαϊνάτο, αλλά και σε κόκκινο ή χρώματα κιμωλίας vintage, δείτε τις διαστάσεις που χρειάζεστε για να χωρέσει άνετα στην κουζίνα σας, αποκτήστε το, βάλτε το στην πρίζα και ξεκινήστε αμέσως να τοποθετείτε τα αγαθά σας με απόλυτη φροντίδα και τάξη!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.