<<Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία.

Μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με εσάς. Για να το πετύχουμε αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα.

Μπορείτε να εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που θα λάβετε από εμάς με system sms μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας.

Λίγο αργότερα στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail,photo,etc αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει γρήγορα η ταυτοποίηση.

Διατηρούμε ελεύθερα το δικαίωμα να μην προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, χωρίς από μέρους μας καμία απαραίτητη αιτιολόγηση. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας είναι ελλειπή ή δεν απαντάτε στις επικοινωνίες μας.

Οί διαθεσιμότητες δεν είναι real time. Σε όλα τα προϊόντα φυλλαδίων προμηθευτών, προσφορών, <<χωρίς ΦΠΑ>>, <<free goods>>, χρεώνονται μεταφορικά.

Στα πλαίσια της στρατηγικής  μας  <<η χαμηλότερη τιμή της αγοράς>>  δεν διατίθεται αντικαταβολή.

Εν μέσω πανδημίας, μεγάλου φόρτου εργασίας, δεν δεσμευόμαστε για καμία διαθεσιμότητα προϊόντων ή ειδών και συγκεκριμένα το πότε , πόσα και το πώς οι προμηθευτές μας θα μας παραδώσουν επαναλήπτικές προσφορές. Όλες οι εφοδιαστικές και παραγωγικές αλυσίδες έχουν σοβαρές αρρυθμίες και ακυρώσεις.

Your cart is currently empty.

Return to shop