Σας ευχαριστούμε.

Μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με εσάς. Για να το πετύχουμε αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα.

Μπορείτε να εξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που θα λάβετε από εμάς με system sms μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας.

Διατηρούμε ελεύθερα το δικαίωμα να μην προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, χωρίς από μέρους μας καμία απαραίτητη αιτιολόγηση. Το ίδιο ισχύει αν δεν πληρείται τους όρους και τις συνθήκες της εκάστοτε προσφοράς όπως επίσης όταν τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας είναι ελλειπή ή δεν απαντάτε στις επικοινωνίες μας.

Οί διαθεσιμότητες δεν είναι real time. Σε όλα τα προϊόντα φυλλαδίων προμηθευτών, προσφορών, <<χωρίς ΦΠΑ>>, <<free goods>>, χρεώνονται μεταφορικά.

Εάν δεν λάβεται sms επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών σημαίνει ότι ο κωδικός δεν είναι διαθέσιμος από τον προμηθευτή.

Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις κωδικών στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Στα πλαίσια της στρατηγικής  μας  <<η χαμηλότερη τιμή της αγοράς>>  δεν διατίθεται αντικαταβολή.

Εν μέσω πανδημίας, μεγάλου φόρτου εργασίας, δεν δεσμευόμαστε για καμία διαθεσιμότητα προϊόντων και συγκεκριμένα το πότε , πόσα και το πώς οι προμηθευτές μας θα μας παραδώσουν επαναλήπτικές προσφορές. Όλες οι εφοδιαστικές και παραγωγικές αλυσίδες έχουν σοβαρές αρρυθμίες και ακυρώσεις.

Your cart is currently empty.

Return to shop